Λαπίτο Circus / Μπλοκ με παιδικές δραστηριότητες!

Λαπίτο Circus / Μπλοκ με παιδικές δραστηριότητες!

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να “ζωντανέψουν” τα σχέδιά μου! Μέχρι τώρα ότι σχεδίαζα για παιδάκια ήταν ψηφιακά αρχεία, είχα φτιάξει και eshop (εκτυπώσιμα) για να μπορεί η μαμά να τα τυπώσει σπίτι της εύκολα και να τα δώσει στο παιδάκι της.

Ήταν αρκετές οι φορές που μου ζητούσαν έτοιμα αυτά τα μπλοκ αλλά τα τελευταία δυο χρόνια με τον Covid ήταν πολύ σύσκολη η υλοποίησή του… ήρθε όμως η στιγμή που σιγά σιγά θα ζωντανέψω όλα αυτά τα παιδικά που είχα σχεδιάσει.

Αυτό είναι ακόμα ένα χόμπυ μου που το απέκτησα από την ώρα που έγινα μαμά και ήμουν στο σπίτι τα πρώτα χρόνια..

Ήταν μια ανάγκη να εκτονώσω την δημιουργικότητά μου και το κράτησα μέχρι τώρα γιατί με εντυπωσιάζουν μονο οι παιδικές χειροτεχνίες.. αυτοί οι μικροί καλλιτέχνες που έχουν ελεύθερη την φαντασί τους και εκφράζονται τόσο διαφορετικά στα σχέδια και στα projects που τους βάζω, όταν έκανα παλιά και εκδηλώσεις χειροτεχνίας.

Θα παρατηρήσεις σε αυτό το μπλοκ ότι δεν είναι απλά χρωμοσελίδες, Θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργίσετε την δική σας παράσταση, να ζωγραφίσετε, να κόψετε και να διακοσμήσετε.

Παρουσίαση

Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του μπλοκ και να ξέρετε ότι μέχρι 23 Ιανουαρίου υπάρχει η δυνατότητα pre-order με ειδική τιμή. Αυτό που παρουσιάζω είναι το πρώτο δείγμα, στις 24 Ιανουαρίου θα στείλω όλες τις παραγγελίες σας.


Υπάρχει διαθέσιμο σε έτοιμο μπλοκ και σε ψηφιακή μορφή για να το τυπώσεις όσες φορές θέλεις.

X