About Us

Home : About Us

Γεια σου! Καλωσήρθες! Είμαι η Αγάπη και θέλω να σε πάρω παρέα μαζί μου, με τα σχέδια μου και με τις σκέψεις μου.

Έχω φτιάξει το craftroomshop.gr για να σε βοηθήσω στις πρώτες χαρούμενες στιγμές με το παιδάκι σου. Θα βρεις να φτιάξεις εύκολα το baby shower, το πρώτο του καδράκι,  τα πρώτα του γενέθλια και φύλλα δραστηριοτήτων για να περάσετε παρέα δημιουργικά τον χρόνο σας με ένα κλικ στον εκτυπωτή του σπιτιού σου!

Έχω φροντίσει και για εσένα καθώς θα βρεις χρήσιμες σελίδες να τυπώσεις που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς αλλά και θα σου λύσουν τα χέρια.

Οτιδήποτε χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις email στο info@craftroomshop.gr  ή να μου στείλεις μηνυματάκι στο massager κάτω στην σελίδα.


Θα χαρώ πολύ αν βρεις 10 λεπτά να κάνεις διάλειμμα και να πιεις ένα καφεδάκι παρέα μαζί μου στο podcast μου “Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ”

Λίγα λόγια για εμένα

Αγάπη Κανταρτζή – Μαμά – designer – crafter που δεν κάθεται ποτέ σε ησυχία!
Ξεκίνησα με το Blog και να σχεδιάζω παιδικά εργαστήρια, ψάχνω το Tik Tok έχω ξετρελαθέι με το Podcasting μου αρέσει να κάνω βιντεάκια.. γενικά μια τρέλα επικρατεί μέσα στο μυαλό μου χωρίς σταματημό! Τρελαίνομαι με τις παιδικές χειροτεχνίες γιατί με ενθουσιάζει κάθε φορά η φαντασία και η διαφορετική ματιά των παιδιών. Μου αρέσει να γεμίζω αναμνήσεις, εικόνες και όμορφες στιγμές 🙂
Πλέον μετά από το blog με τις παιδικές χειροτεχνίες και την προτροπή πολλών μαμάδων να δημιουργήσω έναν διαδικτυακό ιστότοπο με σχέδια εκτυπώσιμα αρχεία, επιτέλους ήρθε η στιγμή που το τόλμησα και λύνω τα χέρια σε όλες τις μαμάδες! Και ενθουσιάζομαι κάθε φορά που επικοινωνούν μαζί μου όταν ακούνε τις ιστορίες μου στο podcast “Κάτι τρέχει στο ΤΑΒΑΝΙ”!

Έλα να γνωριστούμε στο
instagram: @agapikantartzi
Facebook: @agapikantartzi

Follow my shop για να δεις οδηγίες και ιδέες και στο
Instagram: @craftroomshop
Facebook: @craftroomshop


Λίγα λόγια για την Δήμητρα

Δήμητρα Μεράντζα – Marketing and Pr
Ανήκω στην άλλη πλευρά του εγκεφάλου της Αγάπης, μιας και είμαι η επιτομή του πρακτικού ανθρώπου με zero φαντασία! ΛΟΛ
Και κάπως έτσι αλληλοσυμπληρωνόμαστε!
Πολύ μπλα μπλα, πολύ multitasking αλλά και πολλή χαρά και καλή διάθεση για νέα projects.
Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική, ταξίδια και online shopping!
Προσφάτως μπήκε στην ζωή μου και ένα μωρό, οπότε στο online shopping προστέθηκε και το search για αγόρια!
Για να «προλάβω» τον Μιχάλη, ποτέ δεν σταμάτησα να χαζεύω και για σένα ε!
Περισσότερο από ποτέ, πιστεύω ότι χρειαζόμαστε το digital printing και δη για παιδιά.

Πάμε στο δωμάτιο της Αγάπης να παίξουμε?

Follow
Instagram


Συνεργάτες

Σοφία Πράγια – Φιλόλογος – Ειδική Παιδαγωγός
Παρέα με τη Σοφία θα σχεδιάζουμε εκπαιδευτικά φυλλάδια εργασίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας στην κατηγορία ”Μαθαίνουμε” στο Kids Fun Zone.
Η Σοφία παραδίδει φιλολογικά μαθήματα και ασχολείται με την ειδική αγωγή πραγματοποιώντας μαθησιακή παρέμβαση – αποκατάσταση σε παιδιά και εφήβους με μαθησιακές δυσκολίες και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές. Τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει τη σελίδα εκπαιδευτικού περιεχομένου ‘Περί Σοφίας/perisofias’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύει ακράδαντα πως κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και πως όλα τα παιδιά μπορούν να μάθουν αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος.
Follow me
Instagram  Facebook

X